La millor informació del ValènciaCF en valencià

Prop de 700 seguidors del Valencia CF li van donar calor i so al mític Old Trafford
,

Prop de 700 seguidors del Valencia CF li van donar calor i so al mític Old Trafford

Els aficionats no deixaren d'animar ni un sols segon al seu equip
COMPARTIR
330-120

La unió que forma el Valencia CF i la seua afició és perfecta i va quedar palpable ahir, una vegada més, en l’anomenat ‘Teatre dels Somnis’ de Manchester. Prop de 700 seguidors, situats en una de les cantonades d’Old Trafford, van animar als jugadors des de la seua entrada a l’estadi i es van vindre amunt quan van eixir a escalfar a la gespa. Va ser aleshores quan ‘van escalfar’ l’ambient de la ciutat anglesa i van demostrar la seua total confiança en este equip.

Després, amb el Manchester United i el Valencia CF en el camp, l’afició blanquinegra va arribar fins i tot a fer callar als més de 75.000 espectadors que es van donar cita en este mític estadi. L’habitual i emotiu càntic de ‘a per ells, a per ells’ es va fer de notar fins al punt que instants abans de la xiulada inicial, i quan van acabar de fer la foto de l’onze inicial, es van acostar a esta zona per aplaudir-los. Un bonic gest dels jugadors, sens dubte.

‘Que anime tot Mestalla’ cantaven els nostres al caure el descans en una fase de joc en la qual el Valencia CF arribava a la zona dels ‘red devils’ a la búsqueda d’inaugurar el marcador. Era una festa en esta zona en la qual només s’escoltava ‘Valencia, Valencia’ i una altra vegada el ‘a per ells’, tot un espectacle. I amb el 0-0 va acomiadar als seus amb crits d’ànim.