CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Primera victòria del Mestalla amb patiment (3-1)

Per Alex Alfaro · 04 Septembre, 2021

Arrancava la temporada de manera meravellosa en l’Antonio Puchades. Amb el retorn del públic a les graderies, no tardava a arribar el primer gol. Primera jugada i el València ja estava per davant després d’un córner d’Hugo que rematava perfectament Miki.

A partir d’ací el Castelló es va veure amb serioses dificultats a l’hora de traure la pilota jugada. La pressió del Mestalla feia que estiguera més a prop el 2-0 que el 1-1. Però també en la primera ocasió d’ells arribaria l’empat. Distracció dels centrals que deixava soles a Nacho Gimeno, que sent molt pillo aconseguia batre per dalt a Charly.

La següent acció de perill va arribar després d’una falta on el dispar de Gonzalbez impactava en la defensa del Castelló. Els visitants van muntar una rapidíssima contra que va saber salvar Burlamaqui després d’una carrera de 40 metres. El peruà va ser sens dubte un dels millors futbolistes durant la primera part. Abans d’arribar a temps de descans l’àrbitre va estar a punt d’assenyalar un doble penal sobre Hugo González.

La segona meitat començava amb l’entrada de Fran Pérez per N’Dombasi. Els primers minuts van ser pura desesperació per al València Mestalla. Ocasions de tots els colors. La més clara una al segon pal de Fran Pérez. Però tant va el cànter a la font que s’acaba trencant, el gol arribaria en el 67 i seria obra d’Alberto Marí amb el cap. Després d’insistir i insistir, quedaven 20 minutos de resistir.

El partit acabaria amb alegria. Gol de Bashiru per a asegurar els 3 punts i la primera victòria de la temporada.