+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Primera derrota de la temporada davant el Mallorca B (2-1)

Per Blanquinegres · 24 Agost, 2014

Al Mestalla se li acaba allargant el partit, malgrat el gol de la igualada d’Alex López, i perd per 2-1 quan jugava en inferioritat els últims 15 minuts de partit.

Arrancava la temporada del Mestalla des d’el Son Bibiloni de Mallorca. El primer onze de Curro Tores estava format per Jaume a la porteria, Akapo, Alberto, Ayala i  Leuko  a la línia defensiva, Tropi, Jorge Muñoz, Alex López, Rami y Fer. Cano a la zona ampla del camp i Iban com a punta en referència. Revolució este estiu al Mestalla, revolució al primer onze de l’any.

Però les revolucions sobre paper deixaren pas al futbol i prompte començava el Mestalla a patir. Abans d’aplegar al minut 20, el filial balear ja manava en el lluminós. Cedric, al minut 17 feia l’1-0. Davant esta primerenca situació els xics de Curro Torres volgueren agafar el pols al partit mitjançant la possessió. Ho aconseguiren, però la pilota no garantia res i menys davant un Mallorca que es sentia molt còmode davant el joc del filial blanquinegre. Pagant l’errada del minut 17, el Mestalla feia el camí cap als vestidors per tal de buscar la fórmula per alçar el partit.

A la segona part, el Mestalla tractava de mossegar i estrènyer a la defensa “bermellona”. Ara el Mestalla, amb una marxa més estava aconseguint el que durant la primera part no havia sigut capaç. Curro volia més i encara que el Mestalla estava davant de bones ocasions i de bons minuts de joc va moure la banqueta per buscar altre colp d’efecte. Amb Nacho Gil al verd, el Mestalla va aconseguir el premi que tant estava buscant. Minut 19 i Alex López tornava la igualtat al marcador del Son Bibiloni. Però, just quan el Mestalla demostrava voler fer més sang, el col·legiat de l’encontre deixava als xe amb un menys quan encara restava mes d’un quart d’hora. El davanter, Iban acabava abans d’hora el seu primer partit amb el conjunt blanquinegre. Finalment, les forces acabaren per fallar a un grup que havia lluitat de valent per tal de viatjar amb algun punt a València, però Gabri al 88 va acabar per afonar als blanquinegres fent el definitiu 2-1, el Mallorca liquidava el primer partit del Mestalla. Ara nomes queda treballar i preparar l’estrena a l’Antonio Puchades el pròxim cap de setmana davant el Eldense.