CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Primer pas enrere del Mestalla a este 2017

Per Blanquinegres · 19 Febrer, 2017

El grup dirigit per Curro Torres ha patit el primer colp dolorós del 2017 al caure per un clar 3 a 0 davant el Deportivo Alcoyano, des de desembre que no es perdia. La vesprada ha sigut complicada des de ben prompte quan un gol de Mariano i Mario Fuentes al primer temps aclaria el camí per al conjunt amb més moral del nostre futbol. El tercer gol del alcoians arribava de penal a vint minuts per acabar el partit.

El duel es presentava com un partit de tot luxe dins el grup tercer de la Segona divisió B. Segon classificat davant el tercer i només tres punts de diferència. En definitiva duel per tot el alt a l’Estadi del Collao entre equips amb aspiracions d’ascens cap a la categoria d’argent del nostre futbol.

Tot i la derrota després del 90 minuts de partit, els xics de Curro Torres mantenen el tercer lloc de la taula classificatòria amb 45 punts i manté intacta la diferència amb el cinquè classificat, l’Hèrcules, que no ha pogut guanyar al seu partit. El però arriba amb la victòria del Badalona qui es col·loca a només un punt del filial blanquinegre, amb 44 punts. La lluita es mantindrà amb tota la seua lluentor el proper cap de setmana amb el partit del València Mestalla al Puchades davant l’Atlètic Balears.