La millor informació del ValènciaCF en valencià

PRÈVIA VCF-LUD: Derbi a Mestalla per a trencar la mala ratxa
,

PRÈVIA VCF-LUD: Derbi a Mestalla per a trencar la mala ratxa

Foto José Izquierdo (Blanquinegres)
COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Ja és moment de canviar esta mala dinàmica que arrossega el València CF de 6 partits consecutius perdent, i quin millor dia que un diumenge de derbi a Mestalla. Els de Marcelino rebran a les 20.45 a l’altre equip de la ciutat, el Llevant UD. 

El mes de gener del València, i el principi de febrer, ha passat factura en tants partits d’alta intensitat entre Lliga i Copa. Ara, una vegada eliminats de la Copa del Rei, tan sols queda centrar-se en Lliga i lluitar per eixa plaça en la Champions que tanta il·lusió fa al valencianisme. Hui és dia de sumar els 3 punts i tornar al camí de la victòria.

Així i tot, Marcelino afronta el partit amb baixes importants a causa de les lesions d’estos últims partits. És cert que tornen Guedes i Carlos Soler, dos jugadors clau, però es queden fora Rodrigo, Garay i Pereira, a banda del central Murillo que encara no està recuperat.

“Jo crec que els dos equips volem el mateix, cadascun per a aconseguir els seus punts i els seus objectius. A mesura que passen les jornades, més si cap en la segona volta, tots els punts són importants. Per a nosaltres és indubtable que necessitem guanyar, juguem a Mestalla i sabem que gran part del que aconseguim fer al final del campionat va dependre del que fem en el nostre camp, al costat de la nostra afició”, declarava Marcelino.

El derbi ha de tindre un clar guanyador. Els 3 punts s’han de quedar a Mestalla sí o sí. Altra vegada més, València ha de ser blanc-i-negra.