La millor informació del ValènciaCF en valencià

PRÈVIA: Última batalla a Mestalla amb l’objectiu de Champions en ment
,

PRÈVIA: Última batalla a Mestalla amb l’objectiu de Champions en ment

COMPARTIR

728-90

Només queden 90 minuts a Mestalla i el València CF afronta una altra dura batalla en la seua lluita per una plaça de Champions, a les 18.30 hores davant l’Esportiu Alavés. No han passat ni 72 hores des que l’equip va tancar la seua marxa en competició europea, quedant-se molt prop d’aconseguir la final continental després de tornar a lluitar sobre la gespa i torna a competir. Hui tu també jugues, hui juguem tots.

Ja són 58 partits a les cames dels futbolistes en el que va de curs, 5.220 minuts de joc, s’han recorregut més de 40.000 quilòmetres per a lluir amb orgull l’escut del València CF també per Europa en un curs que va arrancar el 5 de juliol. Molts entrenaments, hores i hores d’esforç i suor, d’il·lusions i d’obstacles que s’anaven creuant pel camí, però l’equip sempre s’alça perquè porta tatuat a foc el següent lema: “El València CF mai es rendix”. I vol tornar a la Champions.

Al límit, però amb dos desafiaments il·lusionants per davant que es barallaran al costat del suport de l’afició. I la primera final és esta vesprada, dia en què el València CF tanca la persiana de Mestalla davant l’Esportiu Alavés amb un únic objectiu, guanyar, i un somni: acabar la jornada en el quart lloc de La Lliga. Què ha d’ocórrer? Senzill de calcular i molt difícil d’executar: el València CF ha de guanyar i esperar que el FC Barcelona, ja amb el títol de campió de La Lliga en la butxaca, guanye al Getafe CF.

De donar-se estos dos resultats, els dos partits es juguen a la mateixa hora, permetria a l’equip dirigit per Marcelino afrontar l’últim partit del campionat a Valladolid depenent de si mateix per aconseguir l’objectiu marcat en roig abans d’iniciar-se el curs. Hui dia no depén de si mateix, però sí de tornar a esforçar-se al màxim, com també ho ha fet l’afició des de la grada, més important si cap en dies com el de hui, quan les cames dels futbolistes ja estan al límit després de l’excel·lent esforç realitzat durant esta temporada. Per a l’última batalla a Mestalla de la temporada Marcelino no pot comptar amb els lesionats Kondogbia i Cheryshev, el sancionat Coquelin ni Kang In, concentrat amb la seua selecció. Hi haurà canvis respecte a l’equip que es va enfrontar a l’Arsenal FC i al costat de tu tornarà a barallar per la victòria. Tu també jugues!