La millor informació del ValènciaCF en valencià

PRÈVIA: Últim esforç per a aconseguir el principal objectiu de la temporada
,

PRÈVIA: Últim esforç per a aconseguir el principal objectiu de la temporada

COMPARTIR

728-90

Ha arribat el dia, eixe amb el qual el vestuari sempre va somiar i pel qual va lluitar contra l’escepticisme de l’exterior, el partit que val una Champions. A les 16.15 hores, el València CF inicia la seua última batalla en La Lliga davant el Valladolid en Pucela, una “final” que afronta depenent de si mateix per a tornar a estar per segon any consecutiu entre els millors d’Europa, i l’equip no està disposat a desaprofitar esta oportunitat aconseguida per mèrits propis.

“Hem barallat molt durant la temporada perquè arribara un partit com este. A base de constància, este equip ha demostrat que no dona res per perdut fins a l’últim moment… I eixe moment ha arribat”, escrivia Carlos Soler en arribar a Valladolid. I així és. És l’hora del València CF.

Guanyar garantix una plaça de Champions, facen el que facen el Getafe CF i el Sevilla FC; l’empat només li valdria al València CF per a aconseguir el seu objectiu si no venç el Getafe CF al Vila-Real CF; perquè la derrota garantira el quart lloc també hauria de perdre el Getafe CF i que el Sevilla FC sumara com a màxim un punt davant l’Athletic Club. Són els tres aspirants a l’última plaça de Champions sense assignar, però l’únic que depén de si mateix és el València CF i no ho vol desaprofitar.

I fins a Pucela es desplaçaran 900 valencianistes, la gran majoria viatjaran en els autobusos subvencionats totalment pel València CF i organitzats conjuntament amb l’Agrupació de Penyes, il·lusionats amb veure com l’equip aconseguix classificar-se per segona temporada consecutiva per a la Champions. Tots junts per la victòria! Tots junts per la Champions!