La millor informació del ValènciaCF en valencià

PRÈVIA: El VCF vol seguir brillant en Europa i passar de ronda guanyant al Krasnodar
,

PRÈVIA: El VCF vol seguir brillant en Europa i passar de ronda guanyant al Krasnodar

COMPARTIR
330-120

Davant les mirades de tota Europa, el València CF lluitarà este dijous (18.55 hores) enfront del FC Krasnodar per estar entre els huit clubs elegits per als quarts de final de la UEFA Europa League. I seguir així, per què no, alimentant la il·lusió dels valencianistes en una competició molt atractiva amb un premi tan especial com és una plaça per a disputar la pròxima Champions League.

Després de véncer 2-1 en el partit d’anada disputat a Mestalla i en un escenari que impressiona tant per la seua modernitat com per la qualitat dels seus materials, un dels objectius que es marca la plantilla és vore pel seu impressionant videomarcador de 360 graus gols del València CF. En l’ADN del conjunt dirigit per Marcelino no cap un altra mentalitat que la de eixir a guanyar sempre, és igual el rival o la competició, fins i tot quan hi ha cites com la de hui en la qual puga valdre-li l’empat per a certificar la seua classificació. No, este València CF eixirà per una nova victòria.

I ho farà amb el “advertiment” dels partits de l’última eliminatòria de Champions, on diversos equips van aconseguir voltejar un resultat advers fins i tot jugant a domicili, com van ser els casos de l’Ajax o del Manchester United, rival que al costat de la Juventus van compartir grup amb el València CF i ja estan en els quarts de final de la màxima competició continental, reflectint així el potencial i la dificultat que tenia.

Marcelino no podrà comptar amb Parejo ni Roncaglia per sanció, a més de Garay que ultima la seua volta, però si hi ha altra cosa que caracteritza a este València CF és que jugue qui jugue el nivell de l’equip és molt alt, com així es reflecteix en encadenar 13 partits consecutius sense conéixer la derrota. I en Krasnodar es barallarà per continuar traient-li lluentor a esta espectacular ratxa.