La millor informació del ValènciaCF en valencià

Predicció de les noves camisetes del València CF 2020/2021
,

Predicció de les noves camisetes del València CF 2020/2021

COMPARTIR

728-90

El València CF ja coneix quines seran les camisetes per a la pròxima temporada i des de Footy Headlines s’han filtrat quins seran els colors i possibles dissenys de cara a la 2020/2021.

1a EQUIPACIÓ: Camiseta blanca, color que sempre ha identificat al València CF, amb detalls que estarien inspirats amb la Llotja de València, edifici històric d’estil gòtic situat a la plaça del Mercat de la ciutat. Els detalls simularien el sostre, format per un conjunt de ‘voltes de creueria’, tal com es pot apreciar a la imatge.

2a EQUIPACIÓ: Esta vegada tot apunta que la segona camiseta serà de color taronja, un color que també ha format part de la història del València CF i que no és cap novetat per als aficionats. Els detalls seran de color blau obscur, tant l’escut com el logo de Puma i la resta de detalls. Ací s’utilitzaria un patró rectangular que possiblement Puma utilitze per a vestir a altres dels seus equips.

3a EQUIPACIÓ: La tercera equipació també tindrà detalls innovadors, ja que estarà inspirada amb les pintures de Joaquín Sorolla, famós pintor valencià que va deixar més de 2200 obres al seu nom. De color blau oscur, la camiseta simularà algunes de les pinzellades de Sorolla, com si estiguera pintada per ell, cosa que ha sorprés a molts aficionats i esperen amb ganes vore el resultat final.