+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA VCF Mestalla 0-1 Reus: Poc futbol i derrota

Per Blanquinegres · 25 Abril, 2015

Derrota per la mínima del VCF Mestalla que encara haurà de viure en l’agonia del que encara no tancar la seua permanència a la categoria de bronze del futbol espanyol. El gol a la primera part d’Edgar visitant i les expulsions locals, úniques incidèncie al partit.

La temporada al grup tercer de la segona divisió B encara la seua fi. 3 jornades després del partit de hui, per a la fi i l’objectiu primordial, la permanència, encara sense tancar. Hui a l’Antonio Puchades esta possibilitat podia quedar quasi finiquitada. Tot passava per sumar els 3 punts davant el Reus, rival de hui clavat a la lluita del Play-Off d’ascens. Una victòria que podria suposar una bona dosi d’oxigen per encarar el tram final de Lliga sense massa pressió.

Amb la pilota rodant sobre el verd de la Ciutat Esportiva de Paterna, el VCF Mestalla deixava fer al conjunt visitant. El Reus als primers compassos de partit demostrava una gran tracte de pilota, amb combinacions que generaven cert perill en l’àrea blanquinegra. Per altra banda, el filial valenciansita, tot i no tindre contacte amb l’esfèric, aconseguien transicions ràpides que desprenien cert perill. Malauradament, el bon moment del Mestalla, van ser els visitants qui van foradar primer la xarxa defensada per Jaume. Arribat al 28, desconcert dins l’àrea blanquinegra i Edgar sense oposició afusellava posant el 0-1 al lluminós de Paterna.

Pitxer d’aigua gelada per als de Curro Torres que es veien superats davant un rival que poc havia demostrat per comandar el marcador al termini dels primers 45 minuts de partit.

A la represa, Curro Torres va tindre que moure banqueta just al començar els segons 45 minuts d’enfrontament. Fernando Cano havia d’abandonar el camp en favor de Fran Villalba, joia del Juvenil A.

El Mestalla al segon acte va guanyar metres per aconseguir igualar el duel. El Reus defensava l’avantatge mínim que guardava com or, després de la seua mala fortuna com a visitant, on no sumava des de els dos últims mesos.

Al 62’, col·legiat del partit, guanyava en protagonisme de forma innecessària quan enviava fora del terreny de joc al central blanquinegre, Alberto. Una expulsió a la que es tindrà que estar atent a l’acta del partit per conèixer amb més detall el motiu de la roja.

En ú menys i el temps en contra, el Mestalla trobava altra pedra al camí que impedia fer possible la remuntada. Els ànims van quedar tombats quan Zahibo també va tindre que fer el camí cap als vestidor abans d’hora.

Als últims minuts, amb 9 jugadors sobre l’herba, va ser poca la recció del Mestalla, que va deixar marxar la primera bala a la recambra per certificar la possible permanència, al sumar una derrota per la mínima tot quan l’àrbitre del partit assenyalava la fi dels 90 minuts reglamentaris. Els de Curro Torres encaren els últims 4 partits jugant en foc, encara sense conèixer la resta de la jornada.