La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim està entre les mil persones més riques del món
,

Peter Lim està entre les mil persones més riques del món

COMPARTIR

728-90

El màxim accionista del València, Peter Lim, ha tornat a entrar entre les mil persones més riques del món, segons la llista Forbes. La reincorporació a este selecte grup per part de Lim era qüestió de temps, ja que compta amb moltes inversions en borsa, i esta vegada ha sigut la inversió en Thomson Medical Group la qual ha tornat a disparar la seua fortuna.

Un benefici de 2.500 milions d’euros

L’empresa de medicina ha augmentat el seu valor a la borsa en un 8’9%, que a efectes pràctics suposa un benefici de 2.500 milions d’euros, i la setmana passada ja aplegà als 2.900 milions d’euros en total. D’esta manera, Peter Lim ara mateix es situa a la posició 999 en la classificació de majors fortunes de tot el món.

L’ATE està propera

Este augment econòmic arriba en un moment delicat per a l’equip del qual és el màxim accionista. El València té problemes per a incorporar jugadors, però els problemes ja no són tan sols esportius, Meriton Holdings ha d’enfrontar-se als pagaments de l’ATE en maig d’este any i possiblement este colp de sort siga la possibilitat d’afrontar els pagaments.

Peter Lim mai ha deixat de tindre una fortuna espectacular, però sí que és cert que el singapurés comença a vigilar on clavar els seus diners, ja que es mou per lògica empresarial, i ara mateix no veu el València com una oportunitat d’obtindre beneficis.