La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim es pot fer amb els drets de 8 jugadors i li demana 60 milions al club
,

Peter Lim es pot fer amb els drets de 8 jugadors i li demana 60 milions al club

COMPARTIR

728-90

Cada paràgraf dels comptes anuals del València és una sorpresa desagradable més per al valencianisme. Llegir-se ixos 108 fulls és sinònim d’arribar a pensar que el club pot deixar d’existir per motius econòmics, i este migdia Fran Guaita a la Cadena Ser ha desglossat unes pàgines més d’ixe llibre fatídic, que tan sols trau males notícies.

Hui dia, el València CF té un deute amb Peter Lim que pot arribar als 60 milions d’euros. Al primer deute que ja s’explicà fa temps de 38 milions d’euros s’han de sumar les garanties, que l’eleven a 40,8 milions. Si el València no és capaç de tornar estos diners abans del 30 de setembre de 2021, automàticament Peter Lim es farà amb els drets federatius de 4 jugadors del club i amb el 20% dels beneficis en televisió.

Per si no n’hi haguera prou, a este primer deute se li afegeix un préstec que li va donar Peter Lim al València per pagar a Bankia. Este préstec és de 16,5 milions d’euros més garanties, que pot fer que puge fins a 20 milions. En cas de no tornar este préstec abans de setembre de 2021, Peter Lim tampoc està massa preocupat, ja que aconseguiria els drets d’altres 4 jugadors del primer equip.

En temps de Covid, el València té una dificultat major per tornar dos deutes que si els sumem són 60 milions d’euros. Peter Lim exigeix un primer pagament de 16 milions abans del 30 de juny de 2021, època d’inici del mercat de fitxatges, i exigeix que abans del 30 de setembre de 2021 el deute estiga saldat, per tant, pareix que l’única forma de tornar els diners serà amb la venda de jugadors importants.

El club actualment no factura ni dels abonats, ni de taquilla i la compra en tenda ha baixat moltíssim, la qual cosa fa pensar que el següent estiu tornarà a ser fatídic per al club estiga o no Meriton, ja que els diners s’han de tornar igual, i per a tornar-los hauran de vendre als millors jugadors. Carlos Soler i Gayà tenen moltes possibilitats d’abandonar el club per a poder quadrar els comptes, ja que són els jugadors amb més tiró internacional.