La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim arriba a València
,

Peter Lim arriba a València

COMPARTIR

728-90

El màxim accionista del club, qui va veure en directe el passat dimarts el pas a octaus de final del seu equip, acaba d’arribar fa minuts a l’Aeroport de Manises acompanyat de la seua dona.

El màxim accionista del club ha aprofitat el seu viatge a Europa per a anar a Milán, Paris i Manchester i ha aterrat hui a València per a viure en directe el partit demà a Mestalla entre el València CF i el Madrid.

Els propis companys de Tribuna Deportiva han captat el moment tal com es pot veure en el vídeo

Fitxatges, renovacions i nou director esportiu

Com ja va ocorrer en Amsterdam on el màxim accionista i el president del club Anil Murthy van mantindre una reunió per a tractar els temes de futur de l’equip de l’Avinguda de Suècia.

Entre els temes a tractar en la nova reunió que tindrà lloc en les pròximes hores i en la que es pot sumar Albert Celades estan els fitxatges que pot afrontar el club en el mercat d’hivern on es buscarà un lateral dret i també un migcentre que puga donar descans a Dani Parejo.

També Lim haurà d’accelerar les renovacions de dos jugadors bàsics en l’esquema del tècnic català com Carlos Soler i Ferran Torres així com triar al nou director esportiu.