La millor informació del ValènciaCF en valencià

Paulista i Rodrigo estan disponibles per a Pamplona
,

Paulista i Rodrigo estan disponibles per a Pamplona

COMPARTIR

728-90

El València CF prepara el partit del diumenge davant el CA Osasuna amb bones notícies. Albert Celades ha dirigit l’entrenament d’aquest matí amb dues novetats, Rodrigo Moreno i Gabriel Paulista. Després de superar les molèsties, ambdós futbolistes estan disponibles per a l’encontre en Pamplona, si així ho decideix el tècnic.

El davanter espanyol ha esdevingut una baixa molt sensible per al València. Rodrigo s’ha perdut els dos últims encontres del conjunt blanc-i-negre en aquesta última setmana i l’equip no ha pogut passar de l’empat a 1 en ambdós partits.

D’altra banda, el defensor brasiler va acabar el partit de la Lliga de Campions amb molèsties, i l’equip va acabar pagant eixa debilitat defensiva durant els últims minuts de partit. Tanmateix, Gabriel Paulista va jugar els darrers instants del partit amb un embenatge a la cuixa per unes molèsties musculars, tot i això, va ser el millor jugador de l’equip a França.

No obstant això, el tècnic català segueix sense poder comptar ni amb Gonçalo Guedes, ni amb Cristiano Piccini, ambdós lesionats.