La millor informació del ValènciaCF en valencià

Paulista aprova l’examen d’espanyol
,

Paulista aprova l’examen d’espanyol

COMPARTIR

728-90

El central brasiler sols està a l’espera que s’acabe el confinament perquè puga jurar la Constitució i aconseguir la doble nacionalitat. Gabriel va aprovar l’examen d’espanyol a l’Institut Cervantes i ja té el nivell A2 d’espanyol. Confia a tindre el passaport abans de l’estiu que ve per a estar disponible per a Luis Enrique.

Segons ha informat AS, al València també esperen la seua nacionalitat espanyola, cosa que alliberaria una plaça d’extracomunitari, les quals ocupen a hores d’ara Maxi Gómez, Kang In i el mateix jugador.

A la Direcció Esportiva volen renovar-lo i ja hi ha hagut contactes amb els agents del jugador per a ampliar-li el contracte. El central acaba la seua vinculació en juny de 2022 i César Sánchez té clar que vol mantindre’l al primer equip. Paulista vol defendre els colors de ‘La Roja’.

Els contactes amb l’entorn del jugador es volen fer primerament per a mantindre la columna vertebral de l’equip. Amb Jaume i Carlos Soler ja renovats, el conjunt valencianista tractarà d’ampliar el contracte també a Gayà, Wass i Coquelin. Encara que els que més urgixen de renovar són Garay i Ferran.

L’ajornament de l’Eurocopa ha jugat a favor del jugador valencianista, guanyant temps per a aconseguir la seua nacionalitat espanyola. Gabriel dona per fet que començarà la nova temporada amb tots els papers en regla.