La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Este any tenim més possibilitats de passar”
,

Marcelino: “Este any tenim més possibilitats de passar”

COMPARTIR
330-120

Il·lusió. Eixa és la paraula que més ha repetit Marcelino García Toral en la roda de premsa prèvia al partit d’anada de les semifinals de Copa davant el Betis. En unes semifinals en les quals, encara que “van a ser molt difícil”, es lògic que pensen “que tenen més oportunitats que l’any passat davant el Barcelona”.  L’entrenador ha manifestat que aniran a per el partit i no tindran en comptes el de tornada, ja que en les anteriors eliminatòries “els segons temps dels partits fora de casa van ser prou millorables”. Pel dit, no ha sigut d’estranyar que el mister afegira que esperen obtindré un resultar “millor” que el que van obtindre en l’anada amb el Getafe.

A l’hora de l’anàlisi del partit, l’asturià no ha dubtat i ha deixat clar que el porter que jugarà serà Jaume Domenech, qui estava qüestionat per l’actuació davant el Getafe, però, sobre tot, per l’extraordinari rendiment que està oferint Neto al llarg de tota la temporada. A més, per a preparar-lo, ha dit que ells no li donaran la pilota al rival, sinó que “buscaran tindre-la”.
I per analitzar al rival, Marcelino ha elogiat la figura de Sergio Canales, jugador que ha patit 3 lesions de genoll, però que ara “es un dels millors jugadors espanyols de la lliga” cosa la qual li produeix “alegria”, perquè “s’ho mereix”.

Però no tot ha sigut Copa, les declaracions del president del Getafe Angel Torres també han estat damunt la taula, a lo qual Marcelino ha tornat a contestar de manera elegant: “jo a Angel Torres el conecbé d’una entrevista en la qual el va tractar de contractar-me i jo li vaig dir que no”. A partir d’això, no ha volgut fer més declaracions i ha preferit parlar del “somni per a tots”, el de jugar una final onze anys després, en l’any del centenari del Valencia Club de Futbol.