La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy: “La nostra història està molt viva i el futur és prometedor”
,

Anil Murthy: “La nostra història està molt viva i el futur és prometedor”

COMPARTIR

728-90

El paranimf de la Universitat de València ha sigut l’escenari de la Tertúlia Torino, que ha comptat amb la presència del president Anil Murthy, en una cita molt emotiva amb la qual s’ha retut homenatge al Centenari del València Cf.

L’acte organitzat per l’associació fundada en 1995, que reuneix un grup d’aficionats del València CF, va comptar també amb la presència del President de la Generalitat, Ximo Puig, del president de la RFEF, Luis Rubiales, a més de futbolistes, exdirigents, representants de la societat valenciana, dels partits polítics, membres de la integrants de la Tertúlia Torino, representants de l’Agrupació de Penyes, de l’Associació del Xicotet Accionista, aficionats… moments plens d’il·lusió i d’un Sentiment Etern.

El president del València CF va ser l’encarregat de donar el discurs amb el qual es va tancar l’esdeveniment, moment en el qual va manifestar la seua gran satisfacció per la resposta de l’afició en enguany tan especial en el qual es commemora el Centenari: “Els actes d’enguany i en particular del dia 18 de març són una gran demostració que la nostra història està molt viva i que el futur és prometedor. Milers d’aficionats, bebés, xiquets, ancians, homes i dones van abarrotar la ciutat per a donar suport al club. Les nostres llegendes van veure per si mateixes com la gent li estima, tant a ells com a un club que hui és fort. Tenim estabilitat social, financera i esportiva. La nostra responsabilitat és assegurar que aquest Club es mantinga fort socialment. I estic segur que estem en el camí correcte”.

De cara al Partit de Llegendes del Centenari, una jornada única i molt emotiva que es viurà diumenge que ve a Mestalla, Anil Murthy va apuntar que ja s’han venut 30.000 entrades, abans d’abordar el creixement del futbol femení: “També esperem que cresca ràpidament a Espanya. Som un dels clubs a Espanya que més donen suport a el futbol femení, volem fer les coses de manera diferent i seriosa per a donar suport a el creixement a llarg termini i, si és possible, ser un exemple a Espanya. El concepte bàsic és simple. El futbol femení no és benèfic! Les nostres futbolistes són professionals serioses que tenen grans desafiaments per a aconseguir els seus somnis. Cal pagar per a veure-les jugar! Aqueixa és l’única manera de demostrar que les valorem. Enguany comencem l’abonament. El derbi femení del Centenari es jugarà a Mestalla el 22 d’abril i la recaptació servirà per a donar suport a beques per a les nostres jugadores més joves. Esperem que vinguen molts afeccionats a l’estadi. Però aquesta vegada tots pagarem per veure-ho, fins i tot jo”.

Com va recalcar el president, “estem construint un Club modern per a les futures generacions de valencians. Hem invertit en Transformació Digital per a parlar amb la nostra afició directament, som la institució social més important de València, però no podem donar-ho per descomptat. Requereix un gran esforç mantindre’l. Pas molt temps pensant en els futurs reptes i en com estar a l’avantguarda, per a estar segur que aquest club és fort i continua creixent. Hem de continuar sent importants i atractius en un món on cada dia més alternatives d’entreteniment. La generació més jove pensa diferent. Però un dia serà aquesta jove generació la que espera portar als seus fills a Mestalla”. 

Des de la temporada 2015.16 ha crescut el nombre d’abonats menors de 16 anys, “és un senyal positiu per al Club. L’estadi ha de ser un lloc amable i segur per als nostres aficionats. I farem més”, va assenyalar el president, que també va valorar el treball que realitza la Fundació VCF a través dels programes Escoles Blanquinegres i projectes per a gent amb diversitat funcional, a més dels quals tenen com a objectiu per a ajudar amb la inclusió social, i l’Associació de Futbolistes.