La millor informació del ValènciaCF en valencià

Parejo i Marcelino conversen al final del partit
,

Parejo i Marcelino conversen al final del partit

COMPARTIR

728-90

Ahir a les nou de la nit va començar l’últim partit del diumenge de la jornada vint-i-quatre de la Lliga Santander. Este partit era especial, perquè, a banda d’enfrontar-se l’Athlètic Club de Bilbao i el Vila-real, era el dia del retrobament entre Dani Parejo i Marcelino García Toral.

L’entrenador asturià i el migcampista de Coslada eren els dos protagonistes principals del partit, ja que varen ser dos pilars fonamentals del València campió de Copa del Rei i de les dos classificacions per a Champions. Per este motiu, totes les càmeres estaven pendents del moment en el qual Marcelino i Parejo es retrobarien una vegada finalitzara el partit. I així va ser, la retransmissió del partit va captar la conversació entre Marcelino García Toral i Dani Parejo.

DANI PAREJO I MARCELINO, UNA MOLT BONA RELACIÓ

L’excapità del València CF recorda amb molta estima la seua relació amb Marcelino quan estaven en l’equip de la Capital del Túria. Marcelino va aconseguir consolidar un grup de persones i transformar-lo en un equip competitiu que sempre mantenia una bona actitud. Per este motiu, la seua marxa va ser un colp molt dur per a la plantilla del València.

Ja es va veure fa un parell de setmanes quan els jugadors del València varen parlar amb Marcelino una vegada va finalitzar l’Athlètic Club de Bilbao – València. Cal recordar que, quan els resultats no arribaven i Marcelino estava coquetejant amb la seua destitució, Dani Parejo va eixir en defensa de l’entrenador asturià i van aconseguir donar-li la volta a la classificació.

PETER LIM VA DINAMITAR UN PROJECTE ESPORTIU QUE FUNCIONAVA

Els valencianistes tenen un bon record de Parejo i de Marcelino. Per este motiu, este tipus d’imatge enfaden més a l’afició del València CF, la qual culpa a Peter Lim d’haver dinamitat un projecte esportiu que estava funcionant i que il·lusionava a tots.