El migcampista Dani Parejo es va convertir ahir en una llegenda del València CF en complir en l’estadi de Ipurua davant el Eibar la xifra de 300 partits oficials amb el València CF, en els quals ha marcat 46 gols. Són unes dades espectaculars per al capità, que ja només té per davant a vint-i-set futbolistes que hagen disputat més duels que ell en els quasi cent anys d’història del Club de Mestalla.
El seu primer partit amb l’elàstica valencianista el va disputar el 15 d’octubre de 2011 en partit de Lliga corresponent a la jornada huitena. L’aleshores tècnic blanc-i-negre Unai Emery li va fer debutar en el Iberostar Estadi davant el Mallorca, va ser titular i substituït per Mehmet Topal en el minut 77 d’un compromís que va acabar amb empat a un. El seu primer gol ho va fer en la temporada següent, 2012-13, en la jornada 32a, quan el València CF va golejar amb rotunditat al Màlaga per 5-1 i l’ara capità va marcar el 1-0 en el minut 25.

Són ja huit temporades al València CF i, amb aquests 300 partits oficials, Parejo iguala en esta classificació a mites blanc-i-negres com Roberto Gil i Juan Carlos Quincoces, té molt a prop a Paquito García (302), Gaizka Mendieta (305), Vicente Seguí i Juan Ramón Seguí (306) i a l’actual conseller i ambaixador del Club, Juan Cruz Sol, amb 309 xocs oficials. El capità ocupa la vint-i-huitena posició en este rànquing històric del València CF en totalitzar fins hui 225 trobades de LaLiga (39 gols), 21 partits de la Champions League (1 tant), 19 de l’Europa League (2 gols) i 35 xocs de Copa del Rei (4 dianes).