+  PRIMER EQUIP

Paco cara, Negredo la creu

Per Blanquinegres · 27 Juliol, 2015

El partit que dissabte passat disputava i guanyava el VCF per la mínima (1-0, Alcácer) davant el PSV Eindhoven encara deixa prou d’aspectes a analitzar. Tal volta el fet de ser el primer partit que els de Mestalla disputaven a la Comunitat i les ganes de vore de prop als blanquinegres hagen provocat tantes lectures del partit i de l’equip.

Nuno, dissabte al Lluís Suñer Picó d’Alzira, va travessar d’eixida per una dupla formada per Alcácer i Rodrigo. Ambdós jugadors, poc acostumats a compartir posició al camp, van saber entendres bé durant la primera part.De fet, el solitari gol amb el que el València tancava la prova va ser obra del davanter de Torrent, Paco Alcácer. El relleu a la 2a part va ser per a Santi Mina i Rodrigo de Paul.

Sense cap tipus de problema físic aparent i conegut, Nuno Espírito Santo va deixar sense minuts a Álvaro Negredo. Un fet prou estrany ja que en al partit van jugar tots els disponibles menys Feghouli, qui patia unes molèsties i Fede Cartabia al qual se li busca una eixida des de fa setmanes. Per la qual cosa, els 0 minuts del de Vallecas podria traduir-se en múltiples lectures. Unes més alarmants i altres menys.

El reialment, és que Alcácer va agafar la titularitat de la millor forma que sap, marcant, mentres que Negredo, qui no acaba d’explotar a esta pretemporada tot i els 2 gols que suma, veu com les diferencies per fer-se amb el lloc titular del ‘9’ del VCF comencen a marcar-se, perillosament a la seua contra. Aixó provoca que el tècnic del València no acabe de vore la davantera explosiva que ell necessita, amb 3 competicions per davant. De segur, durant esta setmana a Alemanya els esdeveniments marcaran el futur de tònica general de la temporada.