La millor informació del ValènciaCF en valencià

Pablo Longoria de nou atent a l’entrenament del primer equip
,

Pablo Longoria de nou atent a l’entrenament del primer equip

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Pablo Longoria complix les seues primeres setmanes al València CF i ja s’ha convertit en un habitual en l’entrenament del primer equip. Longoria, un expert en el món del futbol, no vol perdre detall dels futbolistes que té en plantilla el València per a, amb l’ajuda de Marcelino, establir quins són imprescindibles i quin es poden vendre de cara a l’any vinent, sobretot, amb la importància de traure 45 milions en concepte de vendes.

La feina de Longoria és clara. El València està davant un mercat de fitxatges clau per al futur i l’estabilitat del club, ja que ha d’aconseguir jugadors de nivell Champions League però sense fer un gran esforç en el qual es referix al preu dels traspassos. Per ara, Longoria està coneixent el club, els jugadors i el cos tècnic, però ja treballa amb la secretaria tècnica braç a braç per a crear una plantilla que puga competir en tres competicions l’any que vé i no patir per a tornar a quedar entre els quatre primers.

Longoria ha tornat a estar en un entrenament en el qual, per altra banda, no han estat presents Santi Mina, Gayà i Kondogbia, els tres, recuperant-se de les seues lesions, encara que s’espera que tant el de Pedreguer com el francés puguen estar el dissabte davant l’Alavés.