La millor informació del ValènciaCF en valencià

Omar Mascarell: “En un futur, la meua ment està en tornar a Espanya”
,

Omar Mascarell: “En un futur, la meua ment està en tornar a Espanya”

COMPARTIR

728-90

Omar Mascarell ha tornat a entrenar en els seus companys després de superar la seua lesió. El seu nom ha sonat per a reforçar al VCF, però en unes declaracions a Marca, l’espanyol ha aclarit quin és el seu objectiu fins al final de temporada.

Vaig tindre una lesió just abans de Nadal. Vaig intentar tornar per al primer partit de l’any, però va ser molt prompte i em vaig ressentir una mica de les malalties. Li he donat descans al múscul i ja he començat a córrer i en breu estaré amb l’equip per a ajudar l’equip a eixir d’aquesta situació

Aquesta és la meua cinquena temporada a Alemanya, dos a Frankfurt i tres ací en el Schalke. Estic molt feliç i em sent valorat pel club. Els nostres aficionats no mereixen aquesta situació. Ara mateix estic al 100 per 100, totalment concentrat en aquests mesos que queden per a traure aquesta situació avance. Una vegada ho aconseguim, a l’estiu, ja hi haurà temps d’asseure’s i valorar les coses

Si arriba un moment en el qual el club m’obri la porta hauré de fer-lo, però la meua idea és ser ací i traure de baix al Schalke. Considere que és la meua responsabilitat, i més com a capità. Jo no soc dels quals abandonen el vaixell quan les coses van malament. Tinc ganes de barallar per a traure aquesta situació. El club i jo sabem que vull quedar-me per a aportar el meu gra d’arena

Sé que hi ha hagut clubs importants d’Espanya que m’han seguit, però a curt termini no pense en això. Però ja dic que ara estic centrat en el Schalke, que no soc dels quals es baixa del vaixell. Una altra cosa és que, en algun moment a futur, en la meua ment, està tornar a Espanya

M’he adaptat molt bé i sempre m’han tractat molt bé. Fins i tot el club va plantejar la possibilitat de negociar una renovació, però ara mateix la situació convida a estar tranquil i centrar-se només a tirar avant a l’equip. Imagine que una mica més endavant ens asseurem a parlar

En aquests anys he crescut futbolísticament i personalment. Sempre he pensat a tornar algun dia, però fer-lo amb un estatus. Ara mateix a Alemanya ho tinc. soc feliç i em sent important. No prendré una decisió de tornar per tornar. Si ho faig és perquè hi ha alguna cosa que em crida l’atenció i és un bon pas en la meua carrera. Tornar només per jugar al meu país no està en la meua ment

Tinc 27 anys i experiència en el camp. Crec que estic en un moment dolç de la meua carrera, no en l’equip, però sí personalment. Estic en un moment crucial i cada moviment que faça he d’estar segur. Només em plantejaria un canvi a un projecte bo i amb confiança cap a mi. Els últims dies de l’últim mercat, per exemple, va haver-hi persones del club que van pactar la meua venda però jo la vaig descartar perquè preferia quedar-me en el Schalke. Ja es veia que anava a ser una temporada complicada, però vaig decidir seguir i ajudar al club