La millor informació del ValènciaCF en valencià

OFICIAL: El VCF trenca negociacions amb ADU per a la venda de Mestalla
,

OFICIAL: El VCF trenca negociacions amb ADU per a la venda de Mestalla

COMPARTIR

728-90

L’oferta que va presentar ADU Mediterrànea per a comprar les parceles de Mestalla va agradar als alts càrrecs del club. Pero fa uns minuts, el València CF ha transmés el següent en un comunicat oficial:

  1. Ambdues parts d’acord, s’ha mostrat que es donen les circumstàncies per a la formalització de l’operació, al no complir-se les condicions materials acordades per a la seua execució en els terminis previstos.
  2. La finalització de l’oferta vinculant presentada es produïx amb efectes immediats i implica que concloïa el període d’exclusivitat en la negociació de l’operació la qual gaudia ADU fins a la data.
  3. A partir d’este moment, el VCF analitzarà diferents alternatives amb el mateix objetiu de dur a terme l’operació en el seu conjunt, inclosa la represa de les obres de construcció del nou estadi.
  4. ADU va a seguir cercant les adequades garanties financeres per al seu projecte amb l’objectiu de poder arribar en un futur, en el seu cas, a un nou acord de venda amb el València CF el qual siga satisfactori per a ambdues parts, si bé ja, des d’este moment, en condicions de negociació sense exclusivitat.