+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Nuno: “Hem de millorar moltíssim”

Per Blanquinegres · 18 Juliol, 2015

El tècnic del València CF, Nuno Espírito Santo ha comparegut davant el mitjans de comunicació presents al duel que ha enfrontat al seu equip davant el Bayern de Munic, que ha acabat amb la primera derrota, contundent, dels blanquinegres en esta pretemporada (4-1).

Primer agrair a tots els valencianistes que han vingut ací a recolzar-nos. Per al Club és bonic vore que estan allà on l’equip esta.

El partit ha sigut de preparació, un test i cal traure concluisons. La primera part ha sigut més igualada, bons 45 minuts però ha sigut de pretemporada i que ens diu que hem de millorar moltíssim, que hem de créixer i a la segona part no hem fet bon parit.

Ens hem enfrontat davant un equip que porta més temps de treball, amb grans noms.

Al final, un resultat que no ens agrada i que ens diu que tenim que treballar molt, molt per arribar a este nivell.