ACTUALITAT  CRÒNIQUES

Nova victòria d’un València Bàsquet que continua amb les bones sensacions

Per Jorge Olmos · 04 Septembre, 2020

El València Bàsquet afrontava la tercera cita de pretemporada amb la intenció de continuar invicte i seguir preparant l’inici de la temporada. Enfront un UCAM Múrcia que aplegava amb bones sensacions i amb Frankamp i Lima com a jugadors destacats.

L’encontre va començar més igualat que els anteriors amb un UCAM que jugava a sa casa i volia donar una bona imatge, replet de jugadors nous amb ganes d’agradar. I així, el primer quart va estar marcat per una gran intensitat defensiva per part dels dos equips que propicià un menor encert ofensiu. Als últims minuts i amb la rotació, Marinkovic i Sastre van anotar des del 6,25 per a establir una diferència de +5 (12-17).

A l’inici del segon quart, Marinkovic va seguir demostrant que està de dolç i que vol que aquest any siga el de la seua explosió definitiva i es va marcar un 3+1 espectacular. Instants després Sastre va agafar el relleu i va tornar a anotar des del triple, demostrant que està tornat al nivell del 2017 i establint la màxima diferència amb 17-28.

El duel va ser més semblant a un de competició oficial que a un de pretemporada. Per la intensitat defensiva, i pels enfrontaments a la pista. Lima i Kalinic se les van veure després d’un bloqueig en el qual botaren espurnes. Amb 28-36 es va aplegar al descans d’un duel exigent.

Després del pas pels vestidors, com no podia ser d’altra manera el joc va arrancar amb una recuperació i safata de Sastre i amb un triple de Marinkovic, els dos més destacats al primer tram de partit. Instants després, el serbi va seguir a la seua i va anotar una safata i dos llançaments des del 6,25 aplegant a 11 punts en 5 minuts de quart i establint la màxima diferència amb 36-53.

La connexió Van Rossom-Tobey va seguir demostrant el seu pes a la rotació de Ponsarnau i ho van constatar amb un magnífic alley-op a les acaballes d’un gran tercer quart per al conjunt taronja en el qual s’escaparen 15 punts al marcador. Amb 44-59 va començar l’últim quart i els valencians van continuar amb la velocitat de creuer, amb un inspirat Kalinic que va anotar 5 punts consecutius per a establir el +20 i trencar el partit.

L’equip s’està establint i amb el pas dels minuts van sorgint noves connexions, com la que va establir l’islandés Hermansson amb un Dubljevic en mode assistent durant tot el partit. Finalment, nova victòria de València Bàsquet (54-89), que suma 3/3 en pretemporada i deixa molt bones sensacions a l’espera de la incorporació del fitxatge estrela Derrick Williams.