Nova derrota d’un València que no alça el cap

Per Jorge Olmos · 01 Juliol, 2020

El València encarava el partit davant l’Athletic Club de Bilbao amb el recent nomenament de Voro com a entrenador després de la destitució d’Albert Celades. El de l’Alcúdia assumia el rol de primer entrenador per sexta vegada i apostava peel retorn a l’onze del discutit Diakhaby i per Guedes i Ferran a les bandes com a principals novetats.

Des dels primers instants, es va poder veure com l’equip encarava l’encontre amb una altra intensitat, pressionant al rival en camp contrari i robant en posicions avançades. Aquest fet es va traduir en dos clares ocasions de Rodrigo i Guedes en apenes 4 minuts de partit, més que en les dos jornades anteriors.

Però l’efecte va durar ben poc, i després d’una errada garrafal de Kondogbia en l’eixida de baló, Raúl García va fer el primer i els fantasmes tornaren a aparéixer per a l’equip de Voro. Després del gol, l’equip es caigué i l’efervescència del principi s’evaporà, passant a una fase de domini basc.

Amb el pas dels minuts el València va anar igualant forces i Maxi va tindre una clara ocasió amb una rematada de cap des de dins l’àrea xicoteta, que va eixir desviada. Amb el 0-1 va finalitzar una primera part en la que l’equip de Voro va voler, però no va poder, condemnat per les errades.

Després del pas pels vestidors, quan tant sòls havia passat un minut i en una nova errada en l’eixida de baló, Raúl García feia el segon amb un xut espectacular des de fora de l’àrea que es colava per l’escaire. Amb el segon gol l’equip se n’ha acabat de vindre avall i la segona part s’ha convertit en instranscendent.

Finalment, nova derrota del València que va caure derrotat per 0-2 en la tornada de Voro, condemnat pels errors individuals i el poc encert de cara a gol.