La millor informació del ValènciaCF en valencià

Nou jugadors valencianistes jugaran amb les seues seleccions
,

Nou jugadors valencianistes jugaran amb les seues seleccions

COMPARTIR

728-90

Els internacionals valencianistes ja s’han concentrat amb les seleccions nacionals per a disputar els partits de classificació corresponents.

En primer lloc, l’última incorporació a l’equip, Thierry Correia, juga hui a les 18:30 contra la selecció holandesa. L’altre jugador portugués blanquinegre, Gonçalo Guedes, tindrà una cita amb la selecció absoluta hui a les 20:45 contra Luxemburg i dimarts, també a les 20:45,contra Ucrania.

L’únic internacional a la selecció espanyola serà Rodrigo Moreno que disputarà demà, a les 20:45, el partit contra Noruega i el dimarts es medirà a Suecia a la mateixa hora. D’altra banda, Ferran Torres tindrà una altra oportunitat amb la sub 21 dimarts a les 18:45 contra Montenegro.

Per altra banda, la selecció russa de Cheryshev s’enfronta a Chipre el diumenge a les 18. El nostre porter, Jasper Cillessen, protegirà la portería de la selecció holandesa front a Bielorússia el diumenge a les 18. També Daniel Wass tindrà minuts en els partits de la selecció danesa front a Suiza demà a les 18 i contra Luxemburg el dimarts a les 19.

Per a finalitzar, el coreà Kang In Lee jugarà contra Corea del Nord dimarts a les 10:30. Maxi Gómez s’enfrontarà demà a l’1 i el dimecres a les 3:30 a Perú.