La millor informació del ValènciaCF en valencià

Només queden quatre mil entrades per al València – Madrid
,

Només queden quatre mil entrades per al València – Madrid

COMPARTIR
728-90

El pròxim diumenge a les nou de la nit, el València s’enfrontarà al Reial Madrid en l’estadi de Mestalla. Encara estem a la quarta jornada del campionat, però el valencianisme està encantat amb el seu equip. Ara mateix, el València està empatat a punts amb l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid en el més alt de la taula de classificació.

16.000 entrades venudes

L’afició del València vol estar al costat del seu equip en eixa data tan assenyalada. Per este motiu, a falta de sis dies per al començament del partit, el club ja ha venut una gran quantitat de les entrades disponibles. De fet,només queden disponibles 4.000 entrades per al València – Reial Madrid.

Les restriccions de la Generalitat limiten l’aforament

Cal recordar que a conseqüència de les restriccions marcades per la Generalitat Valenciana, només podran accedir a l’estadi un total de 20.000 persones. Com el València no podia oferir l’abonament complet, els aficionats han de comprar una entrada si volen disfrutar del partit davant el Madrid i animar al seu equip.

En el dia de hui s’ha obert l’opció al públic general per a comprar una entrada. S’espera que hi haja un aforament complet per a veure al València i que Mestalla siga una festa. L’afició està molt il·lusionada amb l’inici del València de Bordalás i espera poder animar al seu equip i apropar-lo a la victòria en un partit molt important per a les aspiracions del València CF en el futur.