ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Neto: “Hem aprés a superar les dificultats junts”

Per Blanquinegres · 04 Febrer, 2019

Tot i encaixar dos gols, el porter Neto va tornar a quallar una actuació espectacular, en esta ocasió davant l’atenta mirada del seleccionador del Brasil ‘Tite’, present al Camp Nou.

Ben col·locat en tot moment, va fer un gran rebuig a Coutinho als 14 minuts, dos després va traure una gran mà per a desviar a córner un centre des de la banda esquerra de Sergi Roberto que “s’enverinava”, com en el minut 25 després de desviar Garay amb el pit un tret de Coutinho. Només Leo Messi va poder superar-li; primer amb un llançament de penal i després després d’un tret ajustat des de la frontal. A l’argentí també li va fer una gran parada a l’inici del segon temps.

El porter brasiler que analitza així allò que està per vindre:

Com valora el resultat al Camp Nou?

Era un rival complicat, eixir amb l’empat després d’un 0-2 ens deixa un gust amarg, ha sigut un partit obert, però el punt ens servirà bastant per a LaLiga.

Amb quina sensació es queden?

Ens queda la frustració per com ha acabat el partit després de posar-nos 0-2, però tots els resultats podrien haver-se donat en este partit. És una pena no haver aconseguit mantindre la victòria, però el punt és important.

S’assembla cada vegada més el València CF al de la temporada passada?

Competir d’igual a igual al FC Barcelona és el més important i ens dóna confiança per a seguir. Tenim partits importants, hem demostrat voler guanyar ací.

Ara arriba la semifinal de la Copa del Rei.

Tenim partits importants per jugar, ara ve la Copa del Rei i cal continuar sabent les dificultats amb les quals ens trobarem, però fent el treball de gran nivell ens dóna confiança i molta força per a estar on estem.

Són més forts després de superar el mal moment de resultats?

En el futbol tots els jugadors necessitem resultats positius perquè vagen bé, però cal destacar les coses positives quan no ens eixien les coses com volíem. El moment complicat ens ha ajudat per a superar les dificultats, som un grup jove i això ens ajudarà per a més endavant.