La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les negociacions per Gameiro evolucionen favorablement
,

Les negociacions per Gameiro evolucionen favorablement

COMPARTIR
330-120

Podrien ser les últimes hores de Gameiro en l’Atlètic de Madrid. El davanter francés ja no va anar convocat amb l’equip el passat diumenge per unes ‘molèsties’ que va tindre en l’últim entrenament. Hui dilluns, el jugador tampoc ha entrenat amb la resta de companys i la seua eixida podria ser imminent.

Marcelino ve declarant estos últims dies que esperaran a les primeres opcions fins al final, i una d’elles era la de Gameiro, que venia complicant-se cada dia més. El davanter té ofertes d’altres clubs importants, però Gameiro té clar que no vol eixir de la Lliga i que el València CF ha de ser el seu destí. Segons ha informat la SER, els dos equips ja estan en negociacions i van per bon camí. Si no hi ha cap contratemps, Gameiro pordia ser el pròxim fitxatge de l’equip, i podria produir-se més prompte que tard.

El València CF porta setmanes esperant-lo, però Simeone va decidir endur-se’l a Singapur i posteriorment a Itàlia per a disputar amb la resta de l’equip la pretemporada de l’Atlètic de Madrid, on fins i tot era titular fent parella amb Vietto. Si res ni ningú es creua pel camí, Gameiro estarà a les ordres de Marcelino en les pròximes hores.