La millor informació del ValènciaCF en valencià

Murthy: “Sempre que hi haja problemes, nosaltres estarem ahí per a ajudar en tot el possible”
,

Murthy: “Sempre que hi haja problemes, nosaltres estarem ahí per a ajudar en tot el possible”

COMPARTIR

728-90

La Liga ha reconegut el compromís del VCF per ajudar a la ciutat de València durant la pandèmia.

En els moments de dificultat, l’entitat valencianista ha enmarcat la seua responsabilitat, a més de l’acció solidària que ha fet Peter Lim a Anglaterra, Singapur i València. Aprofitant la visita del xef José Andrés, fundador de l’ONG World Central Kitchen, La Liga ha resaltat els valors de l’entitat. S’han arreplegat vàries declaracions del president del VCF, Anil Murthy.

“El VCF seguirà jugant un paper important ací a València, ja que entenem que el futbol mou milions de persones que s’estan fixant en nosaltres com a ambaixadors socials. Sempre que hi haja problemes, nosaltres estarem ahí per a ajudar en el que siga possible. Sabem que el futbol mou a milions i milions de persones. Entenem que el VCF és el millor ambaixador possible ací a València i té una gran responsabilitat”.

“Fórem els primers en acudir a ajudar a la gent i ajudar al govern, el qual buscava solucions per a superar esta crisi. Els nostres jugadors també tingueren un rol important, es juntaren i aportaren una donació econòmica per a la Creu Roja i ajudar així, als més necessitats. El club també va fer realitat l’arribada de 50.000 mascaretes d’alta qualitat per als hospitals públics, perquè els sanitaris estagueren segurs durant la crisi”.

“Mestalla, el nostre temple en el centre de la ciutat, va ser un estadi pioner en obrir les seues portes en col·laboració amb el xef José Andrés de l’ONG World Central Kitchen i altres activistes socials ací a València per a donar menjar a la gent, molts dels quals havien perdut els seus treballs i ho ncessitaven… Fou un gran èxit i agraïm a tots els col·laboradors que s’oferiren a treballar amb nosaltres per a fer esta meravellosa tasca social”.