La millor informació del ValènciaCF en valencià

Murthy ja tenia un acord amb Michel per si eixia Gracia
,

Murthy ja tenia un acord amb Michel per si eixia Gracia

COMPARTIR

728-90

La disputa entre el president del club valencianista i l’entrenador és clara des del primer desacord entre els dos. La falta de fitxatges i les mentides constants d’Anil Murthy ja van fer que Javi Gracia demanara la rescissió del seu contracte el passat mes d’octubre.

Des d’aquell moment l’entrenador valencianista no està i els resultats fan que cada vegada el València CF estiga en una pitjor situació en l’àmbit esportiu. Eliminats aquesta setmana de la Copa del Rei després de la dura derrota davant el Sevilla FC i amb la final d’aquesta vesprada davant l’Elx fan que el seu lloc estiga més qüestionat que mai.

Murthy ja tenia data per al seu acomiadament

Segons ha revelat À Punt Esports després de l’empat davant el Cadis a Mestalla el passat 4 de gener el president valencianista va voler despatxar a l’entrenador de l’equip.

Segons informa la televisió pública valenciana sols una falta d’acord econòmic entre les dos parts van frenar l’eixida del tècnic navarrés. Cal recordar que tant el València CF com Javi Gracia tenen una penalització de tres milions d’euros en cas de rescindir el contracte al llarg d’aquesta temporada si no arriben a un acord.

Murthy va arribar a un acord amb Michel

El València va contactar amb l’entrenador Míchel González una vegada va caure el València en Granada. L’acord amb el tècnic madrileny era total per a substituir a Javi Gracia, però la victòria davant el Valladolid i les victòries a la Copa van frenar aquesta decisió.