La millor informació del ValènciaCF en valencià

Murthy i Gracia s’han tornat a reunir este migdia
,

Murthy i Gracia s’han tornat a reunir este migdia

COMPARTIR

728-90

Murthy s’ha reunit amb Javi Gracia este migdia a un restaurant de València per a afrontar la recta final del mercat i analitzar la seua situació degut a les declaracions del passat divendres en la prèvia del partit davant el Llevant.

Així ho apunta la Cadena Ser, la qual afirma que el president vol crear amb l’entrenador una línia d’actuació comú amb les possibles incorporacions de jugadors. L’entitat intentarà aconseguir, com a mínim, un central i un migcentre.

Des de Singapur volen operacions a cost zero, per això, les operacions de Murillo i Pezzela s’han complicat.

Javi Gracia ja va mostrar el seu malestar

L’entrenador del VCF va articular estes paraules en la roda de premsa prèvia al derbi davant la falta de fitxatges.

Per diferents motius els jugadors que anaven a vindre no s’han tancat. Jo he intentat facilitar alguna arribada. Estic decepcionat, perquè no ha arribat cap jugador. El club no va a poder exigir els objectius que el València ha de lluitar.

He de ser prudent, perquè he de donar valor a la meua plantilla. De portes endins ja vaig dir el que crec que s’hauria de millorar en l’equip.

No tinc la seguretat que la plantilla que tinc vaja a estar a final de mercat, perquè pot ser que isca algun jugador més. I tinc l’esperança que arriben jugadors.

Realment, no sé què passarà. Intentem incorporar jugadors, però no ha sigut possible. No sé fins que punt podrem fitxar a algun jugador. Vull confiar que fitxarem jugadors que ens ajudaran a augmentar el nivell.

La polèmica que va alçar Gracia

Amb les declaracions criticant la gestió de Meriton amb els fitxatges, es va posar a la corda fluixa.

Com recordem, el VCF va fer fora a Marcelino a l’inici de la temporada passada per criticar també la gestió de Meriton a l’entitat valencianista.

Murthy va prometre arribades a Gracia

Abans d’arribar Gracia a la capital del Túria, ja sabia que anaven a haver eixides importants en la plantilla. Però el president, també li va prometre arribades per a ocupar eixos llocs.

Amb la primera jornada de lliga ja jugada, encara no ha arribat cap incorporació, per això, el malestar de l’entrenador ha sigut notatiu.

Arriba la recta final del mercat

Els fitxatges van complicant-se cada vegada més per al VCF. A tres setmanes de la finalització del mercat, el conjunt de Mestalla no té cap fitxatge tancat i sembla que la dificultat va augmentant dia a dia.

SHEIN Many GEO's