La millor informació del ValènciaCF en valencià

Murthy: “Estem convençuts que la situació de canviar l’entrenador era bona”
,

Murthy: “Estem convençuts que la situació de canviar l’entrenador era bona”

COMPARTIR

728-90

El president del València CF ha volgut trencar el seu silencia a Movistar + per a parlar de l’actualitat valencianista.

“Quina és la prioritat després? Tornar a la normalitat i calma. L’equip vol eixir a entrenar amb Celades i guanyar partits.La prioritat per a mi és la normalitat per a que ells puguen continuar guanyant partits”

“Hui estem molt prop de jugar el primer partit de Champions. En poc de temps parlaré de les causes però hui no és el dia per a distraure als jugadors i el mister”

“Amb Marcelino van passar coses importants aquest estiu i al final estem convençuts que la situació de canviar l’entrenador era bona perquè volem un València CF sostenible. La cantera és el present i futur del club i Celades és el millor entrenador”

“Vaig a parlar. Ara tenim molts partits i trobar l’equilibri. L’equip està bé i volen guanyar. Són professionals del futbol i no crec que ells tinguen problemes en la decisió de canviar l’entrenador”

“Vaig parlar amb els jugadors ahir i hui. Volen guanyar i crec sincerament per a ells esta temporada és important abans de l’Eurocopa”

“Mai hem parlat amb Mateu de la seua eixida. Mateu és el director general del @valenciacf i parlem constantment del funcionament del club”

“Durant tot l’estiu l’afició és víctima d’alguns membres de la premsa. El club vol transmetre els seus missatges. No podem contar amb alguns periodistes que volen encendre coses pel seu propi benefici”

“El més important és guanyar partits. Tinc confiança en que anem a tornar a la normalitat”

“Sóc un treballador del @valenciacf . Pot ser fàcil parlar del València de Singapur, del València d’Espanya. No li done importància. Tenim confiança total”

“Hem viscut dos anys amb protestes i estem encara ací. En 5 anys, 3 anys en Champions, tenim un projecte amb ambicions grans i anem a seguir ací”