La millor informació del ValènciaCF en valencià

Murthy demana prorrogar l’ATE fins 2030
,

Murthy demana prorrogar l’ATE fins 2030

COMPARTIR

728-90

El president del València CF, Anil Murthy, es va reunir aquesta setmana en dos reunions claus per al futur de l’entitat valencianista. La primera va ser amb el president de la Generalitat Ximo Puig i la segona amb l’alcalde de València Joan Ribo.

En elles hi havia un assumpte clau i era l’Actuació Territorial Estratègica que afecta al club de Mestalla. El Nou Mestalla està parat des de 2009 i l’ATE caduca el pròxim any i és per això que tots els actors implicats volen que s’acabe el Nou estadi i que el club de Mestalla puga fer el trasllat.

Joan Ribo avisa a Murthy

Joan Ribó ha sigut, una vegada més, contundent respecte al Nou Mestalla. L’alcalde de València va transmetre, en unes declaracions publicades per Deportes Cope Valencia, la necessitat imperiosa de reprendre les obres del nou estadi com més prompte millor. “El missatge és claríssim: el València CF i la ciutat de València necessiten que s’acabe el nou estadi”, ha afirmat Ribó.

Murthy demana prorrogar l’ATE fins a 2030

Des que Meriton va arribar al València CF l’any 2014 una de les prioritats que més ha demandat l’afició valencianista és acabar el Nou Mestalla. Des del club mai ha sigut una prioritat aquest trasllat i és per això que Murthy ha tornat a demanar una nova prorroga fins a l’any 2030 segons informa Julio Monreal.