La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mouctar Diakhaby confirma que Cala li va insultar de forma racista
,

Mouctar Diakhaby confirma que Cala li va insultar de forma racista

COMPARTIR

728-90

El central del València, Mouctar Diakhaby ha trencat el seu silenci després d’haver sofrit un episodi racista el passat diumenge a l’estadi Ramon de Carranza. Diakhaby ha publicat un vídeo, en el qual ha parlat un total de dos minuts sobre el que va ocórrer amb Juan Cala.

Les paraules de Diakhaby sobre l’insult que va sofrir

El central francés ha confirmat que l’expressió que va utilitzar el jugador del Cadis referint-se a ell va ser “negre de merda”. A més, Mouctar Diakhaby ha confirmat que un futbolista del Cadis va parlar amb un jugador del València amb la intenció que l’equip de la Capital del Túria tornara al camp si Juan Cala es disculpava per les seues paraules.

Mouctar Diakhaby ha expressat que li ha fet molt mal eixe comentari racista, ja que el futbol és un esport amb molts valors i no es poden tolerar eixes actituds. El central francés espera que la lliga aconsiga les proves per a poder aclarir la situació, ja que espera que es faça justícia.

Per últim, Diakhaby ha enviat unes paraules d’agraïment al club, als seus companys i a l’afició per totes les mostres d’estima i solidaritat que ha rebut des del moment que va sofrir l’insult racista. L’afició està amb el futbolista del València, ja que consideren que han de defensar a un futbolista en un cas de racisme.

Diakhaby no volia parlar en un principi

Diakhaby no volia parlar en un principi, perquè estava molt afectat pels insults que havia sofrit per part de Juan Cala. De fet, el futbolista va abandonar el partit i es va apreciar com es sentia en la banqueta del Ramon de Carranza.

Finalment, ha eixit a parlar i a defensar la seua versió, perquè Juan Cala anava a fer una roda de premsa d’ací a uns minuts i Diakhaby tenia por que ho negara tot. Haurem d’esperar per a veure la reacció de Juan Cala, però Diakhaby ja ha parlat de forma molt clara i ha explicat tot el que va passar el diumenge a l’estadi del Cadis.