Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

Mina, el rei dels doblets

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2019

Calia donar amb la tecla després d’un primer temps en el qual el València CF no va rematar a porta, Marcelino va apostar per Santi Mina en el descans i amb ell van arribar els gols per a estar en els quarts de final de la Copa del Rei. I com ve ocorrent esta temporada, el dia que marca l’ariet gallec… ho fa de dos en dos. Li agrada marcar gols a parells.

Amb el seu doblet, Santi Mina ja summa 8 gols en el curs actual, punts que ha anotat en quatre partits gràcies a quatre doblets; amb el CD Ebro, BSC Young Boys, Rayo Vallecano i Sporting de Gijón les seues víctimes. Va eixir amb un únic objectiu: ajudar l’equip a guanyar. I ho va fer amb escreix.

Des del primer minut va plasmar sobre la gespa les seues ganes per marcar, un defensa va aparéixer per a desviar la trajectòria de la pilota quan enfilava ja cap a la porteria del Sporting als tres minuts d’estar sobre la gespa, després d’una excel·lent passada de Ferran Torres. Era sol el primer avís. En el minut 55 va tornar a buscar el gol, però a la tercera… va ser la vençuda.

Després d’un centre quilomètric de Daniel Wass des de la banda dreta, Santi Mina va enviar l’esfèric al fons de la xarxa i va provocar una explosió d’alegria en la graderia. No content amb el gol, l’ariet gallec no anava a desaprofitar el regal del seu amic Ferran Torres en el minut 75 de partit, per a elevar el 2-0 al marcador. Quina alegria!