A Santi Mina li agrada marcar de dos en dos

Per Blanquinegres · 15 Abril, 2019

Santi Mina tenia ganes de tornar a dibuixar el “22” amb les seues mans, com fa sempre que marca, i en el derbi no es va fer esperar. Als dos minuts va aprofitar una acció d’estratègia, després d’un córner, per a marcar el primer gol de la nit. I què ocorre cada vegada que marca Santi Mina esta temporada? Que ho fa de dos en dos. I davant el Levante UD no anava a ser menys.

El davanter gallec no marcava des del “doblet” que va anotar al Sporting en la Copa del Rei el 15 de gener, els seus últims gols en LaLiga també van ser en el coliseu valencianista, el 24 de novembre davant el Rayo, dia en què va tornar a marcar per partida doble. Fins al partit d’esta nit, cada vegada que Santi Mina havia marcat esta temporada ho havia fet amb un doblet, i davant el Levante UD no anava a ser menys, aprofitant en el minut 63 un rebutge del pal a tret de Carlos Soler per a elevar el 3-1 al marcador electrònic, el 10a en el que va de curs.

L’ariet gallec sempre ho deixa tot sobre la gespa, lluita cada jugada com si fóra l’última, però en els últims partits no rebia la recompensa del gol, com sí que va ocórrer a Mestalla davant el Levante UD, on va tornar a segellar un doblet, com prèviament havia aconseguit enfront del CD Ebro, BSC Young Boys, Rayo Vallecano, Sporting de Gijón… i Llevant UE.