ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Mina: “Hem fet una primera part molt ‘cutre'”

Per Blanquinegres · 02 Desembre, 2018

El jugador del València CF, Santi Mina, va atendre als micròfons de BeinSports després de finalitzar el partit disputat pel seu equip en l’estadi Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid.

Quina valoració fa del partit, amb dos parts molt diferents?

En la primera part hem estat molt per baix del nivell que podem i devem donar, ha sigue cutre… hem eixit molt millor en la segona part, on vam tenir alguna ocasió per a marcar l’empat. Cal aprendre dels errors perquè açò contínua, no podem donar la imatge que vam donar en el primer temps. Si haguérem convertit alguna de les ocasions i ens haguérem posat 1-1, el partit hauria sigut un altre. A nivell personal sóc autocrític, he tingut una ocasió i l’he fallat.

L’equip paga la seua falta d’encert esta temporada?

El gol ens està faltant, ens està costant crear ocasions, però si seguim amb esta actitud, mentalitat i ganes de seguir millorant, queda molta lliga per a remuntar i no dubte que este equip ho va a fer i va a donar moltes alegries a la seua gent.

La pròxima jornada s’enfronten al Sevilla FC, un partit que pot ser determinant.

Sí, és un partit importantíssim i a més davant la nostra afició. Va a ser un partit que ens va a guiar en el transcurs del que queda de lliga.