La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mestalla sempre “rugix” davant el Sevilla FC
,

Mestalla sempre “rugix” davant el Sevilla FC

L'afició serà clau per a continuar vius en la lluita per la Champions. Foto: José Izquierdo
COMPARTIR
330-120

El partit contra el Sevilla FC és vital”. Esta reflexió comuna en tots els estaments del Club de cara a la cita del pròxim dissabte (16:15 hores), des de la Direcció general als futbolistes, reflectix la importància d’un partit on al Valencia CF solament li val “guanyar”. En el vestuari no es valora una altra opció, a pesar que encara quede més de mig campionat per davant, per a reduir la distància actual de 10 punts que reflectix la classificació i demostrar que l’equip encara té molt a dir en la Lliga.

I la “força” de Mestalla tornarà a ser fonamental, que sempre “apreta” en les visites del Sevilla FC. No és un partit més. Els jugadors ho saben, l’afició també i sempre respon, convertint el coliseu valencianista en un escenari molt difícil per a l’equip sevillà, que solament ha pogut aconseguir un empat en les seues últimes sis visites de lliga. En els últims anys ha sigut igual el moment del Valencia CF, dolç com la temporada passada quan es va golejar 4-0 amb un gran partit, o irregular com en l’exercici 2015.16, en el qual també se li va guanyar al Sevilla FC per 2-1.

Cinc victòries i un empat en els últims enfrontaments de lliga disputats a Mestalla reflectixen la fortalesa del Valencia CF davant un rival que ocupa el segon lloc de en la taula de la classificació amb 27 punts i que l’equip vol començar a reduir des de dissabte que ve (16:15 hores), on el coliseu valencianista tornarà a “rugir”.