ACTUALITAT  VCF FEMENÍ

Mestalla presumeix de derbi valencià (6-0)

Per Blanquinegres · 23 Abril, 2017

Victòria contundent i de record del València CF Femení davant el Llevant UD Femení per sis gols a zero. Sense precedents tenint en compte resultat i escenari. Per damunt de l’espectacle de les de Cristian Toro, la graderia de Mestalla repleta de valencianistes i llevantinistes foren protagonistes per registrar un nou record d’assistència a un partit de Lliga femení al nostre país. 17.000 espectadors han fet gran el derbi que per ‘late motiv’ portava el #FemDerbiAMestalla.

Des de molt prompte els grup blanquinegre va demostrar estar a l’alçada de l’ambient dominant i presionant al rival blaugrana. La xilena, Aedo obria i ampliava el marcador fent els dos primers gols del migdia. Abans d’arribar a la fi dels primers 45 minuts, Marí Paz Vilas i Carol Férez signaven el quatre a zero amb el que marxar als vestidors.

Passat el temps de descans, Mestalla arribava a la seua màxima de 17.000 espectadors convertint-se en una xifra única al futbol de primera divisió a Espanya. Sobre el camp, sense canvis. Les blanquinegres seguien apretant al rival sense capacitat de recuperació i reacció. El marcador va sumar dos gols més obra de Banini i Marta Peiró (6-0) però ben bé es podia haver ampliat a més el resultat recordant les accions invalidades per fora de joc o que acabaven al travesser.

Sense més el València CF Femení signava una brillant victòria amb un rival directe pel pòdium de la Lliga, únic equip, el Llevant capaç de guanyar a les valencianistes a la primera volta i que a les últimes campanyes havia sigut un rival impossible, un ‘coco’