CRÒNIQUES

Mestalla haurà de fer màgia (1-0)

Per Blanquinegres · 22 Gener, 2019

El València CF haurà d’esperar la volta a Mestalla per a poder ficar-se en les semifinals de la Copa del Rei després de perdre en l’anada de quarts per 1-0 davant el Getafe, en un partit en el qual un gol de Jorge Molina en la segona meitat va decidir un xoc igualat i disputat.

Com era d’esperar la batalla de Getafe va començar des de la xiuletada inicial i sense cap descans. Tots dos equips barallaven per la pilota sense que tinguera dominador clar. El València CF es mostrava molt concentrat davant un rival que no permet distraccions i que aprofita qualsevol error. Ací és quan va aparéixer la figura de Jaume Doménech, qui va estar providencial a rematades d’Ángel en els minuts 28, 41 i 43. El meta d’Almenara va tornar a demostrar que quan es posa baix pals té visió total de tot el que succeïx prop del seu marc.

Mentre el València CF va jugar una primera part seriosa en la qual tota la lluita es forjava en el centre del camp. Davant Kang In va voler provar fortuna, però la seua rematada eixiria alta. Els de Mestalla tractaven de mantindre la possessió de la pilota sempre que el Getafe li ho permetia que no era moltes vegades donada la seua pressió per tot el camp. Així, sense novetats va acabar una competida primera meitat en la qual els blanc-i-negres no van perdre la cara en cap moment.

Després del descans Marcelino va donar entrada a Rodrigo per Santi Mina i la baralla va ser una constant en la segona meitat. No obstant això, les ocasions no arribaven en cap de les dues àrees. Gameiro va haver de ser substituït passada l’hora de joc per una entrada d’Arambarri i el seu canvi Cheryshev, en la primera pilota que va tocar, a punt va estar de marcar, però la seua posició va ser assenyalada com fora de joc.

En una acció aïllada del Getafe un centre de Cabrera a l’àrea va arribar als peus de Jorge Molina, qui sense tot just oposició va afusellar a Jaume Doménech per a fer el 1-0. Quedaven minuts per a buscar un gol fora de casa que tant valor té en Copa. No obstant això, ja no es mouria el marcador i tot es decidirà la setmana vinent a Mestalla.