La millor informació del ValènciaCF en valencià

Més del 80% dels abonats repeteixen a Mestalla la pròxima temporada
,

Més del 80% dels abonats repeteixen a Mestalla la pròxima temporada

COMPARTIR

728-90

Quan el club va traure la campanya d’abonaments fa a penes un mes, es confiava des de l’entitat que entre 22.000 i 30.000 valencianistes anaven a renovar l’abonament per a la temporada 2020/21.

Malgrat la mala gestió esportiva que s’ha traduït en mals resultats les últimes dues temporades, aquesta xifra esperada des del club s’ha vist superada. Ara com ara, més del 80% dels abonats han renovat, per la qual cosa el València CF compta amb 32.000 abonats per a aquesta campanya.

No obstant això, cal destacar que fins i tot queda un dia per a domiciliar l’abonament, per la qual cosa el número pot canviar i incrementar en qüestió d’hores. El fitxatge de José Bordalás i les bones sensacions que ha deixat l’equip en aquest principi de temporada ha sigut un impuls perquè molts dels valencianistes que tenien dubtes no hagen pogut resistir-se a veure a l’equip des de Mestalla.

Falta una setmana per al tancament de mercat de fitxatges, per la qual cosa l’arribada de dos o tres jugadors (mínim) suposaria una motivació extra, tant per a l’entrenador, la plantilla i una afició que vol tornar a veure al València CF entre els de dalt.