La millor informació del ValènciaCF en valencià

Més de 700 entrades venudes per donar suport al filial en Múrcia
,

Més de 700 entrades venudes per donar suport al filial en Múrcia

El València confia en què, com a mínim, hi haja mil aficionats blanc-i-negres a les graderies de La Condomina
COMPARTIR

728-90

El filial del València Club de Futbol no estarà a soles a La Nueva Condomina. Com a mínim seran 700 els aficionats blanc-i-negres que diumenge es donaran cita en l’estadi pimentoner per presenciar en directe el partit de tornada de les semifinals del playoff d’ascens cap a la Segona Divisió A que a partir de les 19.00 hores enfrontarà als ‘che‘ davant del Reial Murcia. En este duel, el conjunt de Curro Torres haurà de fer valdre l’avantatge del 2-1 del compromís d’anada per tal de continuar amb el somni i poder disputar així la gran final.

L’entitat de Mestalla va aconseguir un total de 1.000 entrades al preu de 5 euros i a més, ha facilitat, en col·laboració amb l’Agrupació de Penyes, una sèrie d’autobusos per desplaçar-se fins a terres murcianes per només 15 euros -entrada més viatge-. També la Curva Nord ha omplit els dos autocars que ha contractat.

Per a tots aquells que vulguen fer-se amb alguna de les 300 localitats que encara resten a la venda, podran acudir a les taquilles del Camp de Mestalla en la jornada de hui amb l’horari de 09.15 a 14.00 hores.