La millor informació del ValènciaCF en valencià

Meriton es reunirà amb Ximo Puig per sol.licitar un nou ajornament de l’ATE
,

Meriton es reunirà amb Ximo Puig per sol.licitar un nou ajornament de l’ATE

COMPARTIR

728-90

El Nou Mestalla és un maldecap per a Peter Lim. Les autoritats polítiques valencianes ja s’han plantat i no volen cap ajornament de cap tipus si no es presenta un pla sòlid per acabar el Nou Mestalla. Segons Deportes Cope Valencia, el València tractarà de reunir-se esta setmana amb Ximo Puig per presentar un projecte que el convença per a ajornar l’ATE.

S’ajornà pel viatge d’Anil

Esta reunió anava a donar-se abans que Anil Murthy viatjara a Singapur, no obstant això, el seu viatge per motius personals endarrerí la reunió. Encara i tot, si l’encontre es realitza abans del diumenge de la setmana que ve, que és quan torna Anil de Singapur, Ximo Puig es trobarà amb un intermediari diferent al de les últimes visites.

Dotze anys de paralització

Dotze anys després de la paralització del Nou Mestalla, Meriton continua buscant la manera d’ajornar el que ja és inajornable. No es sap quin serà el projecte que presentarà a la Generalitat. No es sap si Lim avalarà 30 milions de la seua butxaca per obtindre beneficis a llarg termini, si han trobat un nou inversor dispost a pagar…

El que sí que se sap és que abans de comprar el València sabien que havien de solucionar este problema, i fins que la Generalitat no s’ha plantat la resposta sempre era el silenci i la indiferència. Tant de bo esta vegada s’aplegue a un acord entre les dos parts, però per a això Meriton ha de ficar de la seua part.