La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi Gómez: “No m’agrada perdre a res”
,

Maxi Gómez: “No m’agrada perdre a res”

COMPARTIR

728-90

El davanter uruguaià del València Maxi Gómez va mostrar el seu caràcter competitiu en assegurar que no li agrada “perdre a res” i es va congratular d’haver pogut ajudar l’equip amb els quatre gols que ha marcat en aquesta arrencada de temporada.
“M’agrada lluitar com tots els uruguaians, no m’agrada perdre a res”, va assegurar, en declaracions als mitjans del club, l’ariet fitxat aquest estiu procedent del Cèltic, qui és, al costat del capità Dani Parejo, el màxim artiller de l’equip amb quatre gols
“Vaig a poc a poc, crec que és molt difícil adaptar-se al futbol espanyol. Vindre a un club tan gran com el València *CF em va fer molt feliç i a poc a poc em va fer adaptar-me i continuar fent gols, que és molt important per a l’equip”, va assenyalar.
L’internacional *charrúa va destacar la importància del triomf davant l’Alabés la passada jornada, per a oblidar la garrotada patida a Mestalla davant l’Ajax en la Lliga de Campions.
“Estic molt content per la victòria contra l’Esportiu Alabés i pels companys. El València mereixia la victòria després d’una dura derrota davant l’Ajax”, va manifestar el davanter, qui aquesta temporada, en set participacions en *LaLiga, fa una mitjana de un gol cada 101 minuts, només necessita 2,2 rematades per a marcar i des de David *Villa cap davanter començava a un ritme com el seu al València.
“Un sempre vol marcar gols, cal seguir aquesta ratxa, és important ”, va indicar el jugador, qui es va mostrar “molt agraït” als seus companys, que tenen molt a veure amb la seua eficàcia.