La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi Gómez no estarà davant el Cadis
,

Maxi Gómez no estarà davant el Cadis

COMPARTIR

728-90

Maxi Gómez va ser expulsar per doble targeta groga en el partit davant l’Athlètic Club de Bilbao del passat dissabte. El davanter uruguaià va cometre una errada i va fer una falta innecessària quan ja estava amonestat.

No obstant això, en el València CF confiaven en poder recórrer a la primera targeta, la qual consideraven que no era falta de Maxi, sinó que el jugador del València era qui havia rebut la falta.

El València ja va presentar un recurs abans

A principis de setmana ja van desestimar el recurs del València per a intentar llevar-li la primera groga a Maxi Gómez. Com a última opció, el València va presentar un recurs al Comité d’Apel·lacions per a poder comptar amb el davanter uruguaià en Cadis. Finalment, el jugador no podrà jugar el partit de demà, ja que el Comité d’Apel·lacions ha decidit desestimar el recurs presentat pel València CF.

Maxi Gómez tornarà per al partit davant el Barça

Per tant, Maxi Gómez haurà de complir sanció. José Bordalás va intentar-lo de totes les maneres, ja que confia molt en Maxi Gómez. El davanter uruguaià aporta moltes coses al joc del València CF i Bordalás no sols es fixa en els gols que puga fer el davanter. L’entrenador alacantí podrà comptar amb Maxi Gómez després de l’atur de seleccions. Per este motiu, el pròxim partit de Maxi serà al Camp Nou.