La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi Gómez és dubte per al partit davant l’Alavés
,

Maxi Gómez és dubte per al partit davant l’Alavés

COMPARTIR

728-90

Fa dues setmanes, Maxi Gómez va decidir no viatjar amb Uruguai per un colp al genoll dret, la jugada on Maxi es lesiona és simbòlica, va ser en el penal que va fer Marcelo en el 4-1 del València al Madrid. El fet de que Maxi es quedara a València era una molt bona notícia, ja que estaria dues setmanes sense competir i facilitaria la seua recuperació, però dues setmanes després el davanter continua sense entrenar-se amb el grup.

L’absència de Maxi és molt més greu del que pareix. El València no coneix la victòria sense el davanter en els 5 partits que no ha estat disponible. A banda de la més que valuosa aportació del gol, Maxi comença a ser un davanter total per a Javi Gracia. És capaç de donar aire a l’equip en moments de pressió rival i cada partit que passa millora la seua capacitat d’associació.

De moment, Maxi és dubte per al partit d’este diumenge davant l’Alavés. Tots els partits a Mendizorroza demanen jugadors físics sense por al contacte amb el rival, i és innegable que Maxi és d’ixos davanters. Javi Gracia està pendent de la seua recuperació, ja que perdre a Maxi seria perdre part de les opcions de victòria, i l’equip no està per a regalar punts.