La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mateu Alemany vol a Gayà en el Barça
,

Mateu Alemany vol a Gayà en el Barça

COMPARTIR

728-90

La situació directiva del FC Barcelona és molt convulsa. L’equip blaugrana està a l’espera de conéixer quin serà el seu pròxim president. Si la situació sanitària ho permet, les eleccions se celebraran el pròxim mes. El candidat favorit per aconseguir la presidència és Joan Laporta.

L’expresident del Barça no tornaria a soles a la ciutat Condal. Amb ell, arribarà Mateu Alemany, el qual va fer un paper fantàstic com a director general del València CF. Segons ha informat el periodista de la Cadena SER, Fran Guaita, Mateu Alemany voldria al capità del València, José Gayà per al lateral del Barça. En campanya electoral, sempre sonen noms de futbolistes per a aconseguir els vots dels socis. No obstant això, és clar el desig de Mateu Alemany per Gayà.

Per la seua part, el lateral de Pedreguer ha demostrat el seu valencianisme des que va pujar al primer equip. El club i el futbolista estan negociant la renovació del seu contracte. Cal recordar, que Gayà va rebutjar la primera oferta que va fer-li Anil Murthy, perquè va considerar-la insuficient. El lateral de Pedreguer, amb el seu representant, va enviar una contraoferta al club, per la qual encara no té cap resposta.

El futbolista internacional amb la selecció espanyola està molt feliç en València, però vol un projecte competitiu per a poder competir pels objectius que corresponen a un club com el València CF.