La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mateu Alemany: “Tenim un gran jugador, anem a disfrutar-ho i anem a vore què passa”
,

Mateu Alemany: “Tenim un gran jugador, anem a disfrutar-ho i anem a vore què passa”

Blanquinegres (José Izquierdo)
COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Anil Murthy ha sigut el gran protagonista de La Junta d’Accionistes del València CF que ha tingut lloc esta vesprada. El seu discurs ha creat molta crispació i on havia d’haver una junta tranquil·la, hi ha hagut certa polèmica. Per això, el moment en el qual ha parlat Mateu Alemany s’ha pres com un moment d’expectació per vore el que dia el Director General en la seua primera Junta. Ara bé, el moment més esperat ha sigut quan ha parlat del futur de Gonçalo Guedes:

Que Guedes estiga en el València és una situació que semblava impossible, i anem a vore què passa en el futur. Tot el món està preocupat, tots parlen? Va arribar l’últim dia de mercat i vam tindre l’oportunitat de tindre un dia més, i vam tindre l’enorme sort que Peter Lim té una excel·lent relació personal amb el propietari del PSG. Com la resta de companys està jugant a molt bon nivell, tractarem que seguisca molt temps. Els preus del mercat estan molt unflats sobretot pel futbol anglés i es fa difícil. En este sentit veig la botella absolutament plena, tenim un gran jugador, anem a disfrutar-ho i anem a vore què passa“.

Pareix clar que el València va a barallar per aconseguir a Gonçalo Guedes, almenys un any més en qualitat de cedit, però pareix poc probable que el PSG accepte altra cessió quan poden arribar grans ofertes per un jugador que està enlluernant a mitja Europa.